Wy o Mimsach

57
Wy o Mimsach

Drodzy Przyjaciele Mimsów!

Prowadzenie firmy takiej jak moja to ciągła praca, udoskonalanie i zarządzanie – dlatego tak ważne jest wsparcie od Was – moich Klientów! Wkładam w to całe swoje serducho i niezwykle zależy mi na Waszych opiniach – zachęcam poniżej do komentowania, opisywania Waszych doświadczeń z Mimsami. Każdy komentarz jest dla mnie ważny, od tych pozytywnych, po negatywne, które zawsze biorę sobie do serca by wciąż się doskonalić. Chociaż mam nadzieję, że ilość dobrych słów będzie jednak przeważać ;) Czekam na Wasze opinie!

Pole 'imię i nazwisko' jest obowiązkowe do wypełnienia, ale możesz też tam podać samo imię albo pseudonim artystyczny ;)

Wasze opinie (57)

15 kwietnia 2021

Cudne minimalistyczne kolczyki. Kamień mieni się odcieniami od jasno-szarego po grafitowy, jest wyjątkowy.

15 kwietnia 2021

To mój ulubiony pierścionek! Cały czas go noszę. Delikatna oprawa pięknie eksponuje szafir o niesamowitej, zmiennej barwie. Czasem jest lawendowy, czasem brzoskwiniowy, a czasem zupełnie różowy. Zawsze pięknie błyszczy i połyskuje.

15 kwietnia 2021

Moje ukochane kolczyki! jak tylko się pojawiły od razu kupiłam. To moje kolejne MIMSy i jestem zachwycona. i jeszcze jak zapakowane, aż się nie można doczekać żeby otworzyć.

15 kwietnia 2021

Od pani Aleksandry mam pierścionek, kolczyki i naszyjnik z granatem. Są piękne, minimalistyczne, kamienie o cudnej ciemno czerwonej barwie. Przepiękne rzeczy wykonane od serca

15 kwietnia 2021

Moja mama była zachwycona prezentem w postaci kolczyków i naszyjnika do tego stopnia, że sama postanowiłam kupić dla siebie mimsowe kolczyki, które teraz noszę cały czas i są moimi ulubionymi. Bardzo polecam!

15 kwietnia 2021

Jestem szczęśliwą posiadaczką kilku par kolczyków. Tuż po zakupie pierwszych wiedziałam, że na nich się nie skończy. Nie da się nie zakochać w nich od pierwszego wejrzenia. Są wykonane z ogromną dbałością, a to, co mi się najbardziej podoba, to ogromny wybór kamieni oraz możliwość zamówień indywidualnych. Polecam! :)

15 kwietnia 2021

Zakochałam się w mimsie z granatem!!! Zamówiłam i mam swój własny osobisty!!Przepięknie zapakowany... Na pewno nie będzie jedyny!

15 kwietnia 2021

Mój mimsowy pierścionek jest moim pierścionkiem zaręczynowym. Jest czymś niestandardowym, przepięknym i tak idealnym dla mnie, że zachwycam się nim nadal. Mimo noszenia go codziennie już kolejny rok dalej wygląda jak na samym początku. Napewno to nie ostatni Mims u mnie :)

15 kwietnia 2021

Mam piękny pierścionek z szafirem na pamiątkę urodzenia mojej córki. Moja córka ma kolczyki, z szafirkami, które czekają na nią od 1 urodzin, są śliczne. A już tworzy się pierścionek dla babci i pewnie będzie równie cudowny. Mimsy znalazłam na instagramie rok temu, a przy każdej ważnej okazji myślę ,,a to zamówimy u Pani Oli,,. Dlaczego? Bo ta biżuteria jest dopracowana w każdym calu, wyjątkowa i oryginalna. A przede wszystkim Pani Ola jest przemiłą i otwartą osobą, z którą tak dobrze się współpracuje. Nie wiem czy polecać, bo chciałabym te cudeńka zachować tylko dla siebie! Bałam się pierwszego zamówienia biżuterii online, ale już wiem, że w przypadku Mimsów nie ma czego:)

15 kwietnia 2021

Jestem zachwycona swoją (póki co) mała kolekcja mimsów. Dbałość o każdy detal, rewelacyjny kontakt z klientami to oznaka solidnej, godnej polecenia firmy :) Z całego serca polecam :)

15 kwietnia 2021

Zamówiłam dla syna na 18 urodziny spinki do mankietów z szafirami - są przepiękne!!! Oryginalne, wykonane starannie - prawdziwe cacko! Myślę, że będzie mógł je nosić przez całe życie :)

15 kwietnia 2021

Jestem szczęśliwą posiadaczką Mimsa - miętowego pierścionka zaręczynowego. Każdego dnia wygląda tak pięknie, jak w dniu zaręczyn. W każdym świetle wygląda inaczej, przez co jest tak niesamowity i wyjątkowy. Uwielbiam go!

15 kwietnia 2021

Serdecznie polecam biżuterię od Pani Aleksandry. Super jakość i wykonanie, a do tego rewelacyjna obsługa klienta i doskonały kontakt z Panią Aleksandrą.

15 kwietnia 2021

Dzięki Mims i akcji #zerowaste trzy pierścionki należące do najbliższej mi osoby zyskały nowoczesną, czystą formę i dzięki temu noszę je z przyjemnością, zamiast trzymać w szufladzie z pamiątkami. Współpraca przy tym zamówieniu była b. miła i efektywna. Polecam Mimsy! :)

15 kwietnia 2021

Piękne, unikalne, wykonane z ogromną precyzją. Mowa oczywiście o wszystkich wyrobach. Mężczyźni co prawda biżuterii raczej nie noszą, ale oferta dla panów jest również atrakcyjna. Zamawiałem już wiele produktów (w tym również przepiękny pierścionek na n-tą rocznicę ślubu) i wszystkie trafiły do gustu mojej drugiej połowie. Przy okazji: panowie zamawiajcie nie tylko pierścionki zaręczynowe, ale również inne cudeńka na kolejne okazje lub jeszcze lepiej bez okazji. Takich wyrobów nigdzie nie znajdziecie, a satysfakcja osoby obdarowanej gwarantowana w 100 procentach !!!

15 kwietnia 2021

Od Mims mam pierścionek z kwarcem truskawkowym. Pierścionek jest piękny, minimalistyczny, bardzo starannie wykonany. Jestem w nim niezmiennie zakochana od kilku miesiecy.

15 kwietnia 2021

Mimsy są wyjątkowe, idealnie dopasowują się do swojej właścicielki. Noszą się idealnie, zdarzyło mi się z nimi podróżować i wspinać po skałach. Niepowtarzalne kamienie dobierane z niezwykłą starannością przypominają odległe krajobrazy. Jeden z moich ulubionych, turmalin w srebrnym pieścieniu mocy przypomina zorzę polarną. Patrzyłam na niego, kiedy marzyłam o dalekich podróżach podczas lockdownu. Mimsy to okruchy piękna w trudnej pandemicznej rzeczywistości! Uwielbiam je! Poza tym tworzy je niezwykła osoba, o mistrzowskiej precyzji i wielkim sercu!

16 kwietnia 2021

Jestem właścicielką kilkunastu Mimsowych cudeniek, są to kolczyki typu sztyft. Każdy ma swój niepowtarzalny charakter, zachwyca mnie dobór kamieni do kształtu oprawy, typu mocowania, wydobywania barwy poprzez fasetowanie. To są małe dzieła sztuki. Na wyróżnienie zasługuje też dbałość Pani Aleksandry o sposób pakowania biżuterii, który jest piękny i funkcjonalny. Wspaniały kontakt i obsługa klienta. Gorąco polecam ♡

16 kwietnia 2021

Lubię sprawiać sobie małe przyjemności czy prezenty dla samej siebie - bo czemu nie? I właśnie kilka Mimsowych par kolczyków były takim prezencikiem :) Moim wyborem był kwarc i agat w srebrnej oprawie. Noszę od kilku miesięcy, a one wciąż wyglądają jak dopiero, co wyjęte pierwszy raz z pudełeczka

16 kwietnia 2021

Mam 3 pary Mimsowych kolczyków, każda para inna, każda piękna i niepowtarzalna. Ogromna dbałość o szczegóły, wspaniały kontakt. Mam 2 pary zrobione na zamówienie (turmaliny), dokładnie takie jak chciałam, trzecie wybrałam z cudów na stronie (akwamaryny). Jestem pewna, że przede mną jeszcze wiele pięknej mimsowej biżuterii, zresztą na kilka perełek już czekam ;)

16 kwietnia 2021

Mimsy dla mnie mają moc, nie tylko moc kamieni ale przede wszystkim moc minimalizmu, estetyki i profesjonalizmu. Aleksandra odpowiada na wszelkie potrzeby klienta i robi wszystko, żeby jej Mimsy działały czyli sprawiały radość za każdym razem patrzenia na nie i noszenia. Tak jak wyjątkowe są kamienie, które wynajduje Aleksandra, tak wyjątkowi są „nosiciele” Mimsów.

16 kwietnia 2021

Jakość świetna, kolory kamieni przepiękne - powoli kolekcjonuje wszystkie. Ale nie mogę ukryć, że zestaw kolczyków i naszyjnika z sodalitami skradł mi serce i trudno mi się je zdejmuję, jakby już stały się częścią mnie.

16 kwietnia 2021

Przepiękna biżuteria, wykonanie z największą dbałością o każdy szczegół! Jestem zakochana w kolczykach i noszę je codziennie :) Serdecznie polecam.

16 kwietnia 2021

Mimsy mnie zaczarowały. Uwielbiam je nosić i dawać w prezencie. To biżuteria z duszą

16 kwietnia 2021

Mimsy odkryłam kilka miesięcy temu, poszukując wymarzonego pierścionka. Zakochałam się bez pamięci. Co kilka dni wchodziłam na stronę i oglądałam, i nie mogłam się zdecydować, bo to jednak nie małe pieniądze, a przez internet nie można przymierzyć. Potem przez przypadek odkryłam, że na instagramie Pani Ola pokazuje nowości, więc założyłam konto. I w ten sposób zamówiłam cudowny pierścionek z ciemnym szafirem. Zarówno kamień jak i oprawa z białego, nierodowanego złota w każdym świetle wyglądają inaczej. Pierwszego dnia nie mogłam się w ogóle skupić na pracy, bo ciągle podziwiałam swój pierścionek! :D Polecam wszystkim. Kontakt z Panią Olą bardzo miły, pierścionek wykonany z wielką dbałością.

17 kwietnia 2021

Mam swojego Mimsa już 2 lata... Jest symbolem mojej siły, historii i wolności, cieszę się nim każdego dnia tak samo! Powstał na specjalne zamówienie, dzięki czemu jestem pewna, że jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju

17 kwietnia 2021

Mimsy poznałam dzięki siostrze i cóż, od razu się zachwyciłam. Delikatne i kobiece, bardzo eleganckie i do tego każdy inny! U pani Aleksandry zamówiłam wisiorek z labradorytem i pierścionek z zielonym turmalinem w srebrze. Warto było czekać :) Na żywo wyglądał jeszcze lepiej niż na zdjęciach :D Bardzo ujęła mnie również nie tylko dbałość wykonania, ale przede wszystkim charakter Mimsów- każdy jest inny ( jak wspomniałam wyżej) tak jak każda z nas! Każdy ma inny odcień, kształt, oprawę, ale wszystkie są cudowne i piękne :) Również sposób w jaki pani Ola pakuje Mimsy jest bardzo ciepłym i serdecznym gestem- widać, że wkłada serce w każdy detal :)

17 kwietnia 2021

Jestem szczęśliwą posiadaczką Mimsa z kamieniem księżycowym. Pierścionek jest magiczny, kamień zmienia odcienie w zależności od rodzaju światła, które na niego pada. Mam egzemplarz z nieco większym kamieniem więc bardzo ładnie widać na nim tę grę światła i kolorów. Pierścionek jest niepowtarzalny i oryginalny, od razu widać, że to nie masowa produkcja tylko ręcznie tworzony z precyzją, duszą i pasją. Jest prosty, a jednocześnie bardzo widoczny i zauważalny przez wiele osób. Na pewno zamówię jeszcze niejeden. Serdecznie polecam.

17 kwietnia 2021

Mimsy poznałam na instagramie i długo obserwowałam i wzdychałam do różnych modeli. W końcu postanowiłam sprawić sobie własny, białe złoto z turmalinem. Jest cudowny, uwielbiam go! Polecam każdemu, kto chce posiadać coś unikatowego!

17 kwietnia 2021

Kiedyś przypadkowo znalazłam Mimsowy Instagram i się zakochałam! Byłam przeszczęśliwa, kiedy dostałam na zaręczyny przepiękny, wymarzony, złoty pierścionek z zielonkawym turmalinem. Narzeczony bardzo chwalił kontakt z Panią Aleksandrą podczas zakupów. Potem dostałam jeszcze zawieszkę z labradorytem. Coś cudownego! Polecam z całego serca wszystkim, którzy uwielbiają wyjątkową biżuterię.

18 kwietnia 2021

Był lipiec. Poranne słońce z minuty na minutę grzało coraz mocniej. Szłam powoli z synem i mężem po plaży. Fale, chociaż dość energiczne i ruchliwe, uspokajały swoim rytmiczny uderzaniem o brzeg. Takie letnie poranki po prostu uwielbiam. Weszliśmy do portu. Kilka kutrów, które wróciły z nocnego połowu, kołysało się w górę i dół. Widok jak z tandetnej wakacyjnej pocztówki. Szybkim ruchem ręki odgarnęłam włosy, które wiatr zepchnął mi na twarz i wtedy… Nie ma! Zniknął! Przecież jeszcze kilka chwil temu, tuż przed wyjściem jeszcze tu był! Na pewno go zakładałam! Sprawdziłam - drugi był na swoim miejscu. Jeszcze raz dotknęłam ucha… Niestety, jeden z moich ulubionych mimsowych kolczyków postanowił opuścić mnie oraz swojego brata bliźniaka i rozpocząć nowe, samotne życie w jednym w nadbałtyckich kurortów. Przez chwilę martwiłam się: czy nie będzie zagubiony, czy sobie poradzi? Ale już po paru sekundach, jako dobra znajoma Mimsów, uświadomiłam sobie, że są wyjątkowe i zawsze znajdą kogoś, do kogo pasują i z kim czują się dobrze.

20 kwietnia 2021

Mam już niemałą kolekcje Mimsow i wciąż ochotę na więcej! To nie jest masowa biżuteria, która produkuje się taśmowo, widać, że Pani Ola wkłada w każdy element serce, a ja nosząc te wyroby dodaje coś od siebie i mamy gotowa niepowtarzalną Mimsową mieszankę

20 kwietnia 2021

Mam Mimsa. W prezencie od męża, na start nowego biznesu. Ola wykonała go dokładnie tak jak chciałam, a przyszedł jeszcze piękniejszy. Turmalin mocy jest ze mną codziennie, a ja marzę o kolejnym!

21 kwietnia 2021

Tsavoryt, labradoryt, granat - w Mimsowej oprawie każdy z nich wygląda obłędnie, każdy uwielbiam, a gdy zakładam, czuję się, jak królowa! ;) piszecie o minimalizmie, owszem znajdziecie go tu sporo, ale moje Mimsy są na bogato :D a gdy ktoś pyta, skąd mam taki "cesarski pierścień" z dumą odpowiadam, że został zrobiony specjalnie dla mnie na indywidualne zamówienie i nikt na pewno nie ma takiego samego! :)

21 kwietnia 2021

Rozpoczynając przygodę z Mimsami nie podejrzewałam, że nie skończy się na jednym... wszystko zaczęło się od pierścionka z pięknym, zielonym turmalinem, który kupiłam w prezencie dla samej siebie. No i przepadłam... Kolejny był pierścionek z krwistym granatem i kolczyki z perełkami dla mamy. Z przyjemnością noszę też mimsowe kolczyki z czarnymi spinelami (te bardziej eleganckie) i różowym agatem (te subtelniejsze, dziewczęce). Zwieńczeniem całej mojej kolekcji jest najważniejszy Mims - pierścionek zaręczynowy z szafirem o cudownej, bławatkowej barwie. W ostatnim czasie powstały jeszcze spinki do mankietów z obsydianem srebrzystym dla mojego mężczyzny :) Serdecznie polecam współpracę z Aleksandrą! Biżuteria jest naprawdę ładna i unikatowa, a Ola w razie pytań rozwieje wszystkie Wasze wątpliwości.

26 kwietnia 2021

Jestem szczęśliwą posiadaczką kolczyków z kosmicznym sodalitem, które stały się pięknym uzupełnieniem dla medalionów podarowanych mi przez męża. Prostota form przy równoczesnym wykorzystaniu pięknych wytworów natury oraz subtelna dbałość o każdy szczegół przygotowania przesyłki dają pewność, że zakupione cudeńka tej firmy będą pięknym prezentem dla każdej kobiety.

27 kwietnia 2021

Długo szukałam wymarzonego pierścionka z kamieniem księżycowym. Ten jest idealny. Bardzo zależało mi na jego mlecznym odcieniu, więc oczywiście najpierw musiałam się upewnić czy taki będzie. Napisałam wiadomość do pani Aleksandry :) odpowiedź, że będzie najbardziej mleczny z mlecznych otrzymałam bardzo szybko. I oto jest u mnie. Cudowny, mleczny kamień księżycowy w moim pierścionku to spełnienie moich marzeń. Kontakt z właścicielką jest idealny. Przesyłka zapakowana uroczo. Kolejny zakup biżuterii na pewno będzie w Mims Studio.

2 maja 2021

W Mimsach zawarte jest piękno, unikalność i wrażliwość. Dlatego pozwalam mojemu mężowi się nimi rozpieszczać ;) Każdy taki prezent jest dla mnie wyjątkowy. Czuć, że ta biżuteria tworzona jest z pasją, widać dbałość o szczegół, wiedzę i subtelność wykonania. Szczególnie bliski jest mi pierścionek z tanzanitem, który wydaje się tak idealnie dobrany, że czuję jakby był cząstką mnie. To rzadki kamień łączący w sobie błękit z fioletem - jego barwa zmienia się wraz z kątem padania światła. Dzięki wyjątkowej ofercie Mimsów mogę się nim zachwycać na co dzień. Polecam tę biżuterię wszystkim, którzy chcą komuś albo sobie zrobić niepowtarzalny prezent.

3 maja 2021

Obserwowałam tworzenie Mimsow od początku i od razu zostałam ich wielkim fanem. Kolczyki, bransoletki, musiałam wszystko mieć. Doszło do tego, że mąż zakazał mi oglądania strony i chciał odciąć od pieniędzy ;) Ale mówiąc zupełnie serio - Mimsy towarzyszyły mi w jednym z najważniejszych dni w moim życiu. Przepiękna biżuteria (moje ukochane kamienie księżycowe) uzupełniająca suknię zachwyciła wszystkich a zwłaszcza mnie. Rocznica ślubu -pierscionek z tymi samymi kamieniami -kamieniami zakochanych! Zawsze będę wracać do Mimsow i nigdy nie przestanę być ich wielką fanką!

5 maja 2021

Mimsy znalazłem przez instagram szukając inspiracji do pierścionka zaręczynowego. Piękne zdjęcia i łatwy kontakt zachęciły mnie tym bardziej, jednak wszelkie obawy rozwiał finalny produkt - NAJPIĘKNIEJSZY PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY jaki mogłem sobie wyobrazić. Nietypowy, sześciokątny, z granatem. Oczywiście nie byłbym sobą, gdybym nie przestrzelił rozmiaru ale i z tym Pani Aleksandra nie miała problemu. Moja narzeczona zachwycona, ja również. Oboje dziękujemy i wszystkim polecamy serdecznie!!

7 maja 2021

Mimsy to super jakość, wykonanie od serca, z pełnym zaangażowaniem. Nieważne, czy to para skromnych kolczyków, czy coś wyjątkowego na specjalne zamówienie - Ola do każdego zamówienia podchodzi z ogromną pasją i kreatywnością. Poza tym, Mimsy są po prostu piękne :) Każdy znajdzie coś dla siebie i otrzyma pamiątkę na długie lata

7 maja 2021

Panią Aleksandrę i Mims znalazłam zupełnie przez przypadek w Internecie. Szukałam kolczyków sztyftów i spośród Mims spodobały mi się prawie wszystkie. Trochę się obawiałam, ze kolczyki w rzeczywistości nie będą się tak pięknie prezentować jak na zdjęciach. Zaryzykowałam i zamówiłam od razu 4 pary w różnych kolorach. Nie zawiodłam się, są przepiękne. Mam już kolejne wybrane dla siebie i na prezenty. I jeszcze ważna rzecz, wysyłka za granice – bez żadnych problemów dotarły do mnie do Luksemburga. Dziękuję Pani Aleksandro za Mims.

12 maja 2021

Mimsy towarzyszą mi już od kilku lat. Mój komplet to pierścionek i kolczyki z granatami, subtelna, a zarazem piękna biżuteria. Noszę na co dzień i od święta, pasują do wszystkiego. Marzę o kolejnych kamieniach mocy

22 maja 2021

Na Mimsy trafiłam przypadkiem, poszukując delikatnego, srebrnego pierścionka z szafirem. To było strzał w dziesiątkę! Pięknie oszlifowane kamienie w prostej, minimalistycznej oprawie idealnie wpasowały się w mój gust. Wygodne do noszenia na co dzień i starannie wykonane. Pierścionek z szafirkiem towarzyszy mi nieustanne od kilku miesięcy, a ostatnio moje serce podbiły delikatne kolczyki z iolitami. Mimsy mają niesamowity urok, przyciągają i uzależniają :)

15 lipca 2021

Nic dziwnego, że Mimsy są tak wyjątkowe. Ich twórczyni to prawdziwa pasjonatka, o wielkiej wrażliwości i intuicji, która niezdecydowanym służy pomocą w wyborze kamienia idealnego. Dlatego każdy Mims zachwyca, nie tylko pomysłowością i pięknem natury, ale też włożonym w niego sercem.

13 września 2021

Absolutnie przepiękny szafir gwiaździsty. Naszyjnik od razu stał się ulubioną biżuterią żony.

27 grudnia 2021

Zamówiłem dla żony złoty pierścionek z szafirem i brylancikami na 40-tą rocznicę ślubu. Projekt był wcześniej uzgodniony, ale to co otrzymałem przerosło moje wyobrażenie - cudeńko. Mężczyźni też potrafią zachwycać się pięknem w każdym wydaniu. Biżuteria Mims jest unikatowa i niech każdy żałuje, kto jeszcze nie doświadczył tego uczucia, kiedy odbiera zamówienie z wybranym arcydziełem. To jest dopiero preludium, którego finałem jest zachwyt, uśmiech i rozanielony wzrok obdarowanej osoby. To jest chwila, która zostanie zachowana w wybranym Mimsie na długie lata.

6 stycznia 2022

Populacja Mimsów w rodzinie rośnie z każdą większą okazją i tak zostanie! Prezent dla teściowej (każdy wie, że to niemały stres ;-)) w postaci naszyjnika zrobionego na zamowienie jest po prostu piękny. Jak wiadomo, szczęśliwa teściowa, szczęśliwe życie! Polecam z całego serca - każde zamówienie to cudo!

11 stycznia 2022

Szukając w necie w prostego wisiorka z akwamarynem, ale takiego troszeczkę większego niż 1-2 mm, natrafiłam na pracownię Pani Aleksandry. Wisiorek, który zobaczylam miał taki piękny kolor i kształt, no i odpowiednią, od dawna wyszukiwaną wielkość. Kupiłam natychmiast nie licząc się z tym, że są Święta i jeszcze informacja na stronie o urlopie-czyli jeszcze dłuższym okresie oczekiwania na przesyłkę. Naprawdę było ciężko, codziennie wchodziłam na stronę i oglądałam zdjęcia, zastanawiając się czy to co przyjdzie będzie równie piękne jak na zdjęciu. Dzięki temu wydłużającemu się oczekiwaniu doczytałam się na stronie, że Pani Aleksandra również robi biżuterię na zamówienie i nie tylko ze srebra. Po otrzymaniu przesyłki z wisiorkiem, który jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, wiem że nie była to jednorazowa przygoda....... Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego.

27 stycznia 2022

Mój mąż i ja jesteśmy z Białorusi, mój mąż podarował mi prezent na moje pierwsze urodziny w Polsce - srebrny pierścionek z niesamowicie pięknym London Blue topazem, jestem niezmiernie zadowolona i bardzo potrzebuję kolczyków do tego pierścionka. Wszystko było tak ładnie zapakowane i wykonane z duszą, więc chcę wyrazić swoją wdzięczność do pani Aleksandry

23 lutego 2022

Kiedyś zobaczyłam piękny pierścionek u znajomej. Tak mi się spodobał, że zapytałam,skąd jest. Wtedy po raz pierwszy weszłam na mimsową stronę i... zauroczyło mnie to, co zobaczyłam. Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką trzeciego mimsowego pierścionka. Dwa z nich to takie bardziej codzienne, a jeden, z tanzanitem, jest na szczególne okazje (choć zdarza się, że szczególną okazją jest spacer po parku :)) - to prezent od męża na 40 urodziny. Wszystkie są pięknie i precyzyjnie wykonane. Zachwycają mnie też urocze pudełeczka na biżuterię i podoba mi się to, że Pani Aleksandra dba o to, by przesyłki były ekologiczne, a jednocześnie estetyczne.

29 marca 2022

Nigdy nie nosiłam zbyt wiele biżuterii - zawsze tylko jeden, ten sam srebrny pierścionek. Po 30tce chciałam coś zmienić, sprawić sobie przyjemność - długo nieprzekonana oglądałam biżuterię w znanych sieciówkach, potem trafiłam na strony z rękodziełem, aż w końcu natknęłam się na Mimsy na Instagramie - i wiedziałam od razu, że to jest to. Od dzisiaj jestem właścicielką moich pierwszych Mimsów - przepięknych kolczyków z kamieniem księżycowym. Czułam, że będą niesamowite - ale nie, że aż tak. Dziękuję - miałam dziś wyjątkowo trudny dzień w pracy, ale dzięki odebranym rano Mimsom minął stosunkowo szybko i bez większego stresu. Nie mogę przestać na nie patrzeć, na tą niezwykłą poświatę. Już zastanawiam się nad pierścionkiem do kompletu.

29 kwietnia 2022

W kwietniu kupiłem sobie na urodziny jedne ze spinek od MIMSstudio. Mój wybór padł na spinki ze szmaragdami. Jestem super, mega zadowolony, gdyż spinki są porostu piękne, a Pani Ola to artystka przez duże A. Poleca serdecznie!!!

30 kwietnia 2022

Jeden z początkowych zakupów, noszą i prezentują się pięknie. Klasyczne, eleganckie. Dziękuję, że tworzy Pani takie cuda

30 kwietnia 2022

Parę dni temu kupiłem od Pani Oli ze studia MIMS spinki z szafirami (sp53). Dzisiaj odebrałem przesyłkę i stwierdzam, że... spinki są P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-E!!! Zdjęcia nie oddają tego jak smaczny wizualnie jest to produkt. Perfekcja wykonania w każdym calu :P Sam kamień jest niesamowity, w tym jego kolor i szlif. Każdy mężczyzna powinien mieć takie spinki w swojej garderobie. Jak już inwestować w coś porządnego - to w spinki studia MIMS. Cena za spinki nie jest duża, bo kupujemy wysokojakościowy produkt, który będzie Nam służył na całe lata, wytworzony w manufakturze, przy użyciu kamieni szlachetnych i srebra najwyższej próby (a jak odliczymy podatki, koszty itp. itd. to ta cena robi się śmiesznie mała). Na pewno tu wrócę!!! Dlaczego? Bo produkt jest wart swojej ceny, a Pani Ola to przemiła osoba, która poświęca swój czas na klientów (no i przy tym trochę swojej duszy zostawia w wyrobach). Pozdrawiam serdecznie i gorąco namawiam tych jeszcze niezdecydowanych!!! Pzdr, Łukasz

30 czerwca 2022

Pani Aleksandro, wybrałam naszyjnik z labradorytami. Nigdy wcześniej nie widziałam czegoś piękniejszego! Naszyjnik sprawił mi ogromną radość i przyznam, że pani manufaktura czyni cuda. Jestem przekonana,iż każdy kto tu zajrzy, nie wyjdzie z pustymi rękami.Ja jestem tego przykładem. Dziękuję!

18 lipca 2022

Pani Aleksandro, bardzo dziękuję. "Długo" oczekiwane cudeńka dotarły. Dwa piękne, identyczne, delikatne pierścionki. Akwamaryn i szafir w delikatnej oprawie. tak jak chciałam, prosiłam i oczekiwałam. To już kolejna przygoda z Mimsami i mam nadzieję, że nie ostatnia. Jeszcze raz dziękuję.

Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl